Rottebekæmpelse - Vi er specialister

Når først du har opdaget rotter i dit hjem, er det vigtigt at kontakte en professionel, som har med rottebekæmpelse at gøre, så du undgår omfattende skader på din bolig. Hos Dansk Kloak Service er vi specialister i rottebekæmpelse og kan effektivt fjerne – og forebygge – problemet.

​De typiske tegn

Kradsen og piben, lugt af kloak, huller i jorden, rotteekskrementer – det er nogle af de typiske tegn på, at rotter har fundet vej til din bolig. Det kan imidlertid være svært at bestemme med sikkerhed, om der er rotter på færde, og ofte er kun nogle af tegnene tilstede. Men selv hvis du bare har en mistanke, er det vigtigt at kontakte en specialist i rottebekæmpelse. På den måde kan du udrydde problemet, inden skaden er sket.

​Kom problemet effektivt til livs

Vores tilgang er simpel: Vi finder fejlen, reparerer den og fanger de rotter, der eventuelt er trængt ind i boligen. Rotter er smittebærere, og vi er derfor meget opmærksomme på en hurtig og effektiv proces. Vi er samtidig grundige i vores arbejde, så du kan være sikker på, at problemet er løst, når vi er færdige.

Ring med det samme

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – på 32 51 21 71 i tidsrummet 7-15 eller 50 50 35 03 (døgnservice). Vi er også altid klar på, at give dig gode råde om rottebekæmpelse og om hvordan du forebygger. Vi er beliggende i Kastrup og dækker hele Amager og omegn.​

Skriv til os

Dansk Kloak Service

  • Kongelundsvej 322, 2770 Kastrup
  • CVR: 25644565
  • E-mail: mail@dk-s.dk

Telefon

Døgnservice